Skip to content

Om oss

Vi omsätter dina kommunikationsbehov i konkreta projekt. Hela produktioner och kampanjer i olika kanaler lika gärna som enstaka uppdrag.
Anna Frödell och Michael Frost

Vi är Your Media Crew

När vi, Michael Frost och Anna Frödell, började spåna om vad vi kunde göra så kom vi ganska snabbt fram till att vi tillsammans startar en designbyrå. Varför?
1. Vi gillar att jobba ihop, då våra likheter och olikheter kompletterar varandra väldigt bra.
2. Vi har en stor bredd i vår erfarenhet och kunskap, vilket gör oss snabba och kostnadseffektiva.
3. Vi har ett bra nätverk för att vidareutveckla uppdragen, där Your Media Crew blir ett paraply med många kompetenser.

Michael Frost
Michael Frost

Michael är utbildad inom visuell kommunikation och har över 20 års yrkeserfarenhet inom grafisk design, kommunikation och art direction för webb, TV samt tryck. Som formgivare och fotograf arbetar han kontinuerligt med digitala lösningar för all form av kommunikation med erfarenheter från både offentlig och privat sektor.

Han har tidigare arbetat som Art Director på XoverTV, CMA Comedia, marchFIRST, EPIserver och Specifique.

I samarbete med Adrenaline Key arbetar Michael och Lena med större organisationers utvecklings- och kommunikationsprocesser. Michael är ansvarig för att skapa interaktivt visuellt tilltalande material för att göra processen tillgänglig och motiverande för medarbetarna och ledarna.

Anna Frödell
Anna Frödell
Utbildad i Grafisk medieteknik på Brobygrafiska designskola. Har under 20 år arbetat som grafisk formgivare och Art Director på förlag som Bonnier, Aller Media, Schibstedt och Egmont. 
 
Är ett bollplank inom grafisk design till företag, samt hjälper till med rätt uttryck till presentationer för intern kommunikation. 
 
Gillar det analytiska och strategiska arbetet med hur man engagerar läsaren i sociala medier lika mycket som glädjen i att dra igång nya spännande projekt.
Eva Andersson
Eva Andersson

Samordnar, leder, planerar och genomför större och mindre kommunikationsprojekt och aktiviteter. Lika engagerad i strategiska kommunikationsuppdrag som i att hålla ihop löpande innehåll och produktioner av både trycksaker och webbar. Har en särskild förkärlek för att vrida och vända på orden så att de tillsammans med bild och form skapar effektiv kommunikation.

Bakgrund som kommunikationschef i statliga myndigheten Musikverket. Tidigare konsult som redaktör, projektledare och driven skribent/kommunikatör med uppdrag för industriföretag, kommuner, statliga verk och myndigheter samt med skrivutbildningar i egen regi. Erfaren journalist i fackpress, dagspress och populärpress.

Ylva Erevall
Ylva Erevall

Tillsammans med fotograf Ylva Erevall skapar vi en känsla utöver det vanliga där foto och form möter varandra på mest effektiva och bästa sätt.

Ylva bor sedan 20 år i New York och har en Summa Cum Laude-examen i fotografi från Fashion Instiute of Technology. 2020 vann hon första pris i Still in Motion/Video och en hedersomnämnande för Advertising, self-promotion vid International Photography Awards (IPA, 2020).

Några av Ylvas kunder är TRESemmé, UEG Worldwide, Schwarzkopf, Simon & Schuster, Harlequin, Penguin Randomhouse, Kimberly Snyder, Deepak Chopra, Uma Thurman, Katie Couric, MSI Global, Harper’s Bazaar, Redbook, Popular Mechanics, Sally B’s Skin Yummies , Flixel Studios, Facebook, Panasonic, Campbell’s Soup, iHeart Radio, Americas Next Top Model, Plan International.